Az alábbi leírás egy képernyőképekkel kiegészített útmutató arról, hogy különböző szoftverekkel milyen beállítások mellett lehet szabványos nyomdai pdf állományokat menteni.

Napi munkánk során gyakran tapasztaljuk, hogy egy nyomdára optimalizált pdf állomány előállítása több kérdést is felvet. Ezek közül a leggyakrabban előfordulókat hivatott megválaszolni a lenti linkről letölthető digitális állomány. Igyekeztünk az információkat olyan szakemberek által lejegyeztetni, akik maguk is aktívan használják a legnépszerűbb grafikai szoftvereket. Bízunk benne, hogy a képernyőképekkel illusztrált anyag elég kapaszkodót nyújt a helyes állományok elkészítéséhez. Természetesen minden kérdésre nem tudtunk választ adni, de ha bármilyen problémájára nem talál megoldást az anyagban, forduljon bizalommal interpresses kapcsolattartójához.

Segédletünket az alábbi linkre kattintva töltheti le: PDF írási segédlet*

 

*- az anyag sokszorosítása, publikálása vagy bármely módon harmadik fél részére történő értékesítése az Interpress Külkereskedelmi Kft. hozzájárulása nélkül szerző jogokat sért!