Az Óbuda Promenád területfejlesztésnek „köszönhetően” irodánk környékén jelentősen megnehezült a parkolás. Ebben nyújt segítséget a következő tájékoztató.

Tisztelt Partnerünk,

magyaros lendülettel dübörög környékünkön a korábban már beharangozott felújítás, átalakítás. Néhány hete engedélyhez kötik az irodánk és a Buda Square irodaház közötti belső udvaron történő megállást is, így tényleg komoly nehézségeket okoz mindenkinek a parkolás. A belső udvar üzemeltetőjével folyatott egyeztetéseknek köszönhetően maximálisan 15 perc erejéig (!!!) behajthatnak a hozzánk érkező partnerek erre a területre, így gyakorlatilag a lépcsőházunk ajtajától 5m-re meg lehet állni. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy a Lajos utcáról, a Buda Square mélygarázs lejáró mellett befordulva a Dereglye utcára, kerüljék meg az irodaházat és a sarkon lévő sorompónál mondják be cégünk nevét, mint szállítási címet. Ez lesz a varázsszó a sorompó felnyitásához. A helyet kicsit kevésbé ismerők próbáljanak ezen a térképen eligazodni:

A hosszabb időre érkezőknek a Bécsi út melletti fizetőparkolók, az irodaház vagy az Új Udvar mélygarázsa nyújt (díjfizetés ellenében) biztos megállási lehetőséget. A szerencsésebbek bízhatnak a környékbeli utcákon lévő helyek felszabadulásában is, az utak menti parkolás ugyanis jelenleg díjmentes! Arra azonban mindenkinek felhívnám a figyelmét, hogy a közterület felügyelet nagyon aktív a környékünkön. Bízom benne, hogy sikerült segítenünk. Ha bármi problémájuk lenne a behajtással kérem forduljanak beszerző kollégáinkhoz.