Vállalatunk 2013. januárja óta, évenként megújított formában rendelkezik érvényes FSC tanúsítással, így FSC-s termékek gyártásával kapcsolatban is állunk megrendelőink rendelkezésére. Cégünk license kódja FSC-C114504, tanúsítványunk száma pedig CU-COC-826757.
A Forest Stewardship Council® által akkreditált tanúsítvány biztosítja a vásárlókat, hogy a termékhez felhasznált papír fa alapanyaga a helyes társadalmi, gazdasági és környezetvédelmi szabványok alapján megvizsgált és tanúsított erdőből származik.
Egyre több vásárló szeretné tisztán látni, hogy honnan származik az általa megvásárolt termékhez felhasznált faanyag – legyen az rönkfa vagy fűrészáru, bútor, facellulóz, papír vagy mint esetünkben, a nyomdai termék. Az általunk gyártott termékben elhelyezett FSC* logo a garancia arra, hogy az alapanyag forrása megújuló, kifejezetten papírgyártás céljából telepített, és kitermelés után újratelepített erdőségekből származik.
A szabványról, a technológiai lehetőségekről és a költségekről kérjen bővebb tájékoztatást kapcsolattartójától vagy az interpress@interpress.eu e-mail címen.